Handelsbetingelser

Kulasingam København IVS
Strandboulevarden 32
2100 København Ø
CVR: 37467987

 

E-mail: hello@kulasingamkbh.com

Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser dem grundigt igennem.

Alle varer leveres så længe lager haves. Vi vil altid bestræbe os på, at afsende din ordre samlet. VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER. Endvidere kan vi ikke garantere, at farverne på vores hjemmeside stemmer 100% overens med virkeligheden, da dette også er afhængig af opløsningen på din computer.

 

Betaling
Ved afgivelse af ordre garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og autoriseret bruger af det anvendte kredit kort og at der er dækning på det pågældende kort.

Vi modtager betaling med dankort/VISA-dankort, VISA, VISA electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

 

Sikkerhed
Når du afgiver en ordre på hang.dk bedes du oplyse navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi er ansvarlige for sikker opbevaring og garanterer for, at disse ikke videregives til udenforstående.

 

Levering
Kulasingamkbh.com ekspederer og afsender ordrer indenfor 4 hverdage efter modtaget ordre.

Ved køb pålægges et fast forsendelsesgebyr på 30 DKK.
Varen vil blive leveret med Post Danmark.

 

Reklamation
Kulasingam København kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.kulasingamkbh.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete forhold.
Du bedes venligst reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamationen skal selvfølgelig være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Følg derfor venligst varens brugsanvisning, som er vedlagt produktet.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis den billigste form for returfragt.

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varen: beskriv problemet så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og lignende.

Send en mail til hello@kulasingamkbh.com med ordrenummer og reklamationsårsag og vi sender en returlabel. Husk at få kvittering for indlevering af pakken.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Der kan dog forekomme højere forsendelsesudgift ved tilbagelevering fra europæiske lande og øvrige lande. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde, den fungerer på. Altså – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Har varen været prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, vil vi betragte den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man gør i en fysisk butik. Du kan afprøve varen, men ikke tage den i brug. Vi tager ikke varer retur uden original emballage og med det komplette indhold af det købte produkt.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

 

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kulasingam København IVS, Strandboulevarden 32, 2100 København Ø. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Privatlivs

Når du accepterer vores handelsbetingelser, accepterer du også vores privatlivspolitik