SKATE SURF CHARITY

Wearing it matters

Et levende stykke tøj

Dette motto udtrykker filosofien bag tøjmærket Kulasingam København. Vi har et ønske om at forvandle tøj til noget værdifuldt, fra køb til genbrug. Mærkets værdifulde evne kommer til udtryk, ved støtten til Børnecancerfonden. Drivkraften bag mærket er ydelsen af en forskel, som kan ses straks efter købet af tøjet. Denne indstilling har også været med til at smide en ekstra portion gejst i projektet, da vi ved salget af Kulasingam København tøj, vil berige Børnecancerfonden på alle fronter. Motivationen bunder ikke kun i omtalen, men også i resultaterne.

Det er vores mål, at være med til at give børn med en kræftdiagnose, en ligeså normal og livsglad dagligdag, som alle andre børn. Lige nu vil 30% af salget går direkte til børnene, som vil få glæde af nyt legetøj, ture, sjove arrangementer på hospitalerne og mange andre spændende ting. På sigt er målet dog at gøre mærket non-profit, så alt overskud kan gå til børnecancerfonden.

Stil

Unisex t-shirtsene, hoodies og de lange t shirts til kvinder er inspireret af skater og surfer kulturen. Tøjet henvender sig dog til alle, om du så cykler, skater, er på vej til stranden, skole eller arbejde.  Der lægges vægt på gode materialer og holdbarhed samt simplicitet i forhold print på tøjet.